Ceresit univerzális purhab ár Szolnok

1300 Ft

Ceresit univerzális purhab ár:

1300 Ft. /db (az ár tartalmazza az áfát)

Kategória:

Leírás

Ceresit TS 61 purhab

Egykomponensű poliuretán tömítőhab, nyílászárók beépítéséhez és réskitöltéshez

Jellemzői:

  • egységes, tömör habszerkezet
  • nem zsugorodik
  • jó hő- és hangszigetelő képesség

Alkalmazási terület:

Egykomponensű poliuretán hab nyílászárók beépítéséhez (tömítés és szigetelés), a legkülönbözőbb rések kitöltésére, hangszigetelt válaszfalak készítéséhez stb. A nyílászárók rögzítéséhez mechanikus rögzítőelemeket, ajtó- és ablakkeret kitámasztókat kell alkalmazni. Felhasználható: +5°C feletti hőmérsékleten.

A FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE:

A beépítendő nyílászáró keretét és valamennyi érintkezési felületet meg kell tisztítani a portól és egyéb tapadást gátló anyagoktól (pl. olaj, zsiradék stb.). El kell távolítani a laza, puhán tapadó részeket és meg kell győződni arról, hogy az érintkezési felületek megfelelően szárazak.

FELHORDÁS:

Felhasználás előtt a flakont +10°C és +20°C között tárolja min. 12 órán keresztül. Alkalmazáskor a flakont jól rázza fel (min. 15 mp). Távolítsa el az adagolócsonkról a műanyag védőkupakot és tekerje rá a műanyag adagolócsőrt. Munka közben a flakont mindig adagolócsőrrel lefelé fordítva tartsa. A tökéletes habszerkezet elérése érdekében az érintkezési felületeket és a kinyomott hab felületét mindig be kell nedvesíteni (vízzel permetezés). 5 cm-nél vastagabb rések tömítéséhez a purhabot két vagy több rétegben kell felhordani és – az újabb réteg(ek) felhordása előtt – az előző felületét vízzel permetezni. A réseket csak félig kell kitölteni, mivel a purhab jelentős mértékben megdagad. A nyílászárók beépítésekor ajtó- és ablakkeret kitámasztókat kell alkalmazni. Ügyeljen arra, hogy a munkafolyamat végzése során 15–20 percnél hosszabb szünetet ne tartson, különben a szelep beszárad és a maradék purhabot már nem lehet a flakonból kinyomni. A felesleges, kinyomódott, friss habot is a Ceresit purhab tisztítóval lehet eltávolítani. A megszáradt és kitüremkedett poliuretán hab késsel jól vágható. A purhab nem UV-álló, ezért takaróléccel vagy más módon le kell fedni, hogy ne érhesse direkt napsugárzás!

FONTOS TUDNIVALÓK:

A terméket csak +5°C feletti hőmérsékleten szabad alkalmazni. A kikeményedett purhabot csak mechanikus úton lehet eltávolítani. Nem károsítja az ózonréteget! Fokozottan tűzveszélyes. Csak jól szellőztetett helyen használható.

TÁROLÁS:

Eredeti göngyölegben, hűvös, száraz, jól szellőztetett helyen, +5°C és +25°C között.

ELHASZNÁLHATÓ:

Felbontatlan állapotban, az előírt tárolás mellett a gyártástól számított 12 hónapig.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.